Manapság már a legtöbben olyan gps navigációt használnak, amit a telefon operációs rendszerén keresztül lehet futtatni, ezért sokak számára felesleges lehet ez az önálló navigációs rendszer. Sokan nem gondolnak bele, hogy mi történik, amikor a telefonon elindítják a navigációt, és valaki navigálás közben felhív minket. Sajnos vagy nem sajnos, de a navigáció megszakad. Ez pont akkor tud bosszantó lenni, amikor éppen a cél közelében vagyunk és akkor csörren meg a telefonunk.

A lehető legrosszabb dolog a világon – saját tapasztalatból tudom – amikor valamivel a cél előtt csörren meg a telefon navigálás közben. Kinyomod a telefont, majd természetesen az illetőnek akkor a legfontosabb és folyton csak hívogat, kénytelen vagy felvenni a telefont, majd amikor befejezted a beszélgetést, mehet tovább a navigálás és 3 ház után oda is értél.

A telefonos navigációkkal szemben ezek az úgynevezett offline navigációkkal ez nem nagyon tud megtörténni, hiszen nincs miért megcsörrenjen a gps-ed.

Navigációk közül nagyon sokfajta márkával és típussal van már tapasztalatunk, de nagyon régóta egyetlen egy márkához vagyunk hűen elköteleződve, az pedig természetesen a Wayteq típusú navigációs eszközök. A lehető legjobban és legegyszerűbben kifejlesztett menüvel rendelkezik, még az idősek számára is egyszerűen kezelhető. Az ember feltölti rá a navigációs szoftvert, beállítja, hogy elinduljon, amikor a navigációra kattintunk és készen is van a nagyon komoly konfigurálás. Természetesen a térkép frissítése is nagyon egyszerű.

Na de hagyjuk is ki a dicsszavakat, nézzük, hogy jelenlegi készülékünk milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Tulajdonságok:

  • Mstar MSB2531A, Dual Core ARM Cortex-A7 800 MHz processzor
  • Megnövelt fényerő, hosszabb üzemidő, letisztult, új külső
  • 5″ Érintőképernyős TFT LCD, 800×480 pixel
  • 8 GB tárhely, Bluetooth, FM Transmitter, MicroSD foglalat
  • Zene- és videó lejátszás, képmegjelenítés

Megnövelt fényerő, hosszabb üzemidő

A legújabb WayteQ x985BT navigáció méltó utódja az x980BT-nek. Nem csak az elegáns külső és a letisztult dizájn különbözteti meg ez elődjétől, hanem az új MStarMSB2531A kétmagos, Cortex-A7, 800 MHz-es processzor, a megnövelt fényerejű kijelző és a hosszabb üzemidő is!

Új, letisztult külső

A készülék háza is megújult, letiszult dizájn jellemzi, amely már érezhetően vékonyabb is! Az ergonómikus kialakítás könnyebb használatot tesz lehetővé.

Ideális memória és tárhely

256 MB RAM memória, valamint 8 GB tárhely áll rendelkezésre, így minden feladatot könnyen ellát. MicroSD/SDHC kártyákkal maximum 32 GB-ig tovább bővíthető a tárhely.

Gyors navigáció

Még gyorsabb és pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé az MStar MSR2112 GPS vevője, amely 66 csatornán is képes kommunikálni a műholdakkal. A fő CPU-ba integrálásra került egy külön GPS számításokra bevethető, 250 MHz-es segédprocesszor, valamint az új navigációs szoftverek (pl. Sygic) 3D megjelenítéséért felelős 2D/3D gyorsító is.

Bluetooth kihangosító

Vezeték nélkül teremthetünk kapcsolatot mobiltelefonunkkal, így a készülék hangszóróját kihangosítóként is használhatjuk. Az arra alkalmas telefonunkról a névjegyben tárolt adatokat áttölthetjük a navigációs készülékre Így hívásfogadáskor rögtön azonosítható a hívó fél, illetve könnyen kiválasztható a hívandó fél is. Ez a funkció jelentős kényelmet jelent a Bluetooth kapcsolat használatakor.

FM transmitter

Tovább hangosíthatjuk a készüléken hallható hangokat (navigáció, filmek, zenék) egy megadott rádiófrekvencián keresztül. Már csak az autórádiót kell a megfelelő frekvenciára hangolni és kedvenc zenéink, videoklipünk vagy akár a navigációs szoftver hangját az autó hifin élvezhetjük.

Multimédia és felhasználói felület

A korábbi modellekhez hasonlóan az x985BT is képes zenét, filmet, képet, eBook-ot és Flash tartalmat lejátszani, valamint előre telepített játékok is vannak a készüléken. 21 féle nyelvből választhatunk. (Természetesen a magyar és angol nyelv is elérhető.) A menüben hasznos alkalmazások, pl. számológép és mértékegység-váltó állnak rendelkezésre.

Specifikáció

Kijelző méret: 5″ érintőképernyős TFT LCD
Kijelző felbontás: 800 x 480 (16:9 képarány)
Kijelző tájolása: fekvő
Processzor (CPU): Mstar MSB2531A, Dual Core ARM Cortex-A7 800 MHz
(külön 250 MHz-es DSP processzor a GPS számításokhoz és 2D-s grafikus gyorsító)
Memória: 8 GB (tárhelynek használható)
Memória (RAM): 256 MB (programok futtatásához)
Bluetooth: Van
Telefonkönyv: Van
FM Transzmitter: Van
GPS-vevő: MSR2112, (66 csatorna)
Memóriakártya: MicroSD, MicroSDHC foglalat max. 32 GB
Hangszóró: Beépített
Fülhallgató kimenet: 2.5mm Jack
Videolejátszás: AVI(XVID/DivX3.11), FLV, WMV, ASF, 3GP, MP4
Zenelejátszás: MP3, OGG, WMA, AAC, WAV(PCM,ADPCM)
Képmegjelenítés: JPG, PNG, BMP, GIF
Operációs rendszer: Windows CE 6.0
USB: Mini-B USB foglalat, USB 2.0 High Speed (ActiveSync és Mass Storage mód)
Térkép szoftver: Opcionális
Nyelvek angol, francia, német, olasz, portugál, orosz, magyar, román, cseh, spanyol, finn, lengyel, ukrán, szlovén, litván, szlovák

Csomag tartalma

  • WayteQ X985BT GPS készülék
  • Autós töltő
  • Autós tartó kar + bölcső
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • Jótállási jegy

 

A terméket ügyfeleink rendszeresen vásárolják 22.990.- forintos áron az üzletünkben. Amennyiben szeretnél te is vásárolni egy készüléket, küldd el rendelésedet e-mailben az uzlet @ pcpark.eu e-mail címre vagy hívj minket a +36 30/600-4444-es telefonszámon!

Loading...
%d blogger ezt szereti: