Március 6-án jelenik meg PC-re a Final Fantasy XV, így a Square Enix úgy gondolta, hogy a korábbi benchmark mellé kiad egy demót is, ami most már elérhető Steamen. A hivatalos leírás szerint ez támogatja a 4K-s felbontást valamint a HDR 10-et, viszont a teljesítménye még nem feltétlenül tükrözi a végleges játékot. Valószínűleg egy korábbi build alapján készülhetett, és nyilván az optimalizáció az utolsó pillanatig tart.

Ezen kívül kiderült az is, hogy négy további kiegészítőt tervez a Square Enix, és ezek egy része már csak 2019-ben jelenik majd meg. A tavalyi felhasználói felmérés alapján az első nagy kiegészítő az Episode Argyn lesz, ezt követi majd a többi.

Azt továbbra sem erősítette meg egyértelműen a kiadó, hogy a PC-s verzió támogatja-e a modokat, de a direktor Hajime Tabata szavaiból ezt lehet kivenni: “Hagyományosan a Final Fantasy azt jelentette, hogy mindenki ugyanazt az élményt kapja. Viszont a Final Fantasy XV-tel eleve más irányba indultunk el, és úgy építettük fel a játékot, hogy mindenki a saját útját járhatja. Ez pedig szerintem a modder közösségnek is tetszeni fog.”

Demo:

Loading...
%d blogger ezt szereti: