Dell Latitude E6410 üzleti kategóriás laptop i5 processzorral NVIDIA grafikus kártyával!

Alkalmas otthonra internetezésre, böngészésre, film nézésre, skype-olásra, mindenféle otthoni, illetve üzleti tevékenységre! Továbbá alkalmas közepes igényű játékok futtatására is.

Megvásárolható üzletünkben ide kattintva!

Dell Latitude E6410 laptop

Üzleti szintű kezelés


A stabilitásra, a kompatibilitásra, a globális támogatásra, valamint az üzleti szintű kezelésre összpontosító Latitude E-sorozatú laptopokkal az informatikusok időt, a vállalkozás pedig pénzt takaríthat meg.

 

Dell Latitude E6410 laptop – Sorozatszintű kompatibilitás
Termékcsaládszintű kompatibilitás:  A Latitude E-sorozat kialakításánál fontos szempont volt a kompatibilitás, így nem számít, hogy otthonról vagy a cég központjából dolgozik, könnyedén dokkolhatja a laptopot, akkumulátort cserélhet, illetve osztozhat a hálózati adapteren más E-sorozatú laptopok felhasználóival is.


Dell Latitude E6410 laptop – Globálisan szabványosított platformok
Globálisan szabványosított platformok:  Az informatikai részlegnek lehetősége van egyes E-sorozatú laptopkonfigurációk kiterjesztett, garantált időre való szabványosítására, ezáltal megkönnyítve a rendszerek felügyeletét, a problémák megoldását és a cserealkatrészek rendelését.


Dell Latitude E6410 laptop – Hosszú távú stabilitás
Hosszú távú stabilitás:  A 15 hónapos megcélzott életciklus, a felügyelt termékváltások és a megcélzott 5 éves dokkolási és perifériakompatibilitás megkönnyíti a konzisztens munkakörnyezet fenntartását, a jövőbeni fejlesztések tervezése mellett. A kiegészítő szerviz- és támogatási lehetőségekkel tovább növelhető a termék életciklusa.


Dell Latitude E6410 laptop – Fejlett biztonság és rendszerfelügyelet
Fejlett biztonság és rendszerfelügyelet:  Minden Latitude E-sorozatú laptop tartalmaz az adatvédelem, az eszközfigyelés és a távfelügyelet egyszerűsítését szolgáló, illetve az üzleti veszélyekre való gyors informatikai választ lehetővé tévő szolgáltatásokat.
Dell Latitude E6410 laptop – Üzleti szintű kezelés

 

Dell Latitude E6410 laptop – Termelékenység intelligensen

Termelékenység intelligensen


Lehet az irodájában vagy a világon bárhol, a Latitude E-sorozatú laptopokkal egyszerűbb lesz a mobil együttműködés.

 

  • Egyszerű globális együttműködés:  A legújabb vezeték nélküli lehetőségek révén szinte bárhonnan kommunikálhat munkatársaival. A fényérzékelős webkamera és a zajcsökkentő, jobb beszédminőséget biztosító mikrofon hangszórókkal kombinálva ideális videokonferencia-élményt biztosít.
  • Intelligens kezelés:  Az intuitív, kézmozdulatokat támogató érintőpad és a jól látható, hátulról megvilágított opcionális billentyűzet szinte minden helyzetben hatékony és kényelmes munkát biztosít.
  • Teljesítmény, mellyel többet érhet el:  Az Intel® Core™ i5 és a négymagos Intel® Core™ i7, Intel® Turbo Boost technológiájú processzorok, valamint a következő generációs különálló grafikus kártyák választéka biztosítja az üzleti csúcsteljesítményt.
  • Always On™ funkció:  A Dell Latitude ON™ technológiája lehetővé teszi, hogy az operációs rendszer elindítása nélkül hozzáférjen e-mailjeihez, naptárához és névjegyeihez, és bizonyos platformokon nemcsak órákra, de napokra is kiterjesztheti az akkumulátoros üzemidőt.

 

Megbízható kivitel

A Dell Latitude E-sorozatú laptop megbízható, tartós kivitele mellé professzionális stílus párosul.

Dell Latitude E6410 laptop – Tartós kialakítás
Tartós kialakítás:  Minden Latitude E-sorozatú laptopot – a mindennapi munkára szánt ultrahordozható gépektől a megerősített kivitelű ATG és XFR típusokig – szigorú tartóssági tesztelésnek, valamint a valódi használatot szimuláló felgyorsított tesztelésnek vetünk alá. Az eredmény egy olyan tartós üzleti laptopcsalád, amellyel leküzdhetők a távolságok.
Dell Latitude E6410 laptop – Erő és kifinomultság
Erő és kifinomultság:  A tartós Dell Tri-Metal™ ház, valamint a megerősített csuklópántok és reteszek megvédik a számítógépet a mindennapi használat viszontagságai közepette. A háromféle megkapó szín közül választva elegáns és kifinomult külsőt kölcsönözhet laptopjának (csak egyes típusok esetén).

 

Dell Latitude E6410 laptop – Vékony, megerősített kijelző
Vékony, megerősített kijelzők:  A fejlett LED technológia révén a Latitude E-sorozatú laptopok vékonyabb szélesvásznú kijelzőt tartalmaznak, ugyanakkor kivételesen tartósak a mindennapi használat során.
Dell Latitude E6410 laptop – A kritikus adatok védelme
A kritikus adatok védelme:  A rövid reakcióidejű alaplapi leesésérzékelő és a Strike Zone™ ütődéselnyelő még akkor is megvédi az adatokat a rendszer leejtésekor, ha a laptop ki van kapcsolva. Az opcionális félvezető-alapú meghajtók gyors és megbízható adattárolási lehetőséget biztosítanak.

 

Megvásárolható üzletünkben ide kattintva!

 

Loading...
%d blogger ezt szereti: