Ajánljuk ezt a számítógépet irodai felhasználásra, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, bemutatók készítésére kíválóan alkalmas. Ugyanakkor internetezni is, filmeket nézni, zenét hallgatni is a legideálisabb eszköz egy ilyen Dell Optiplex 755 típusú asztali számítógép. Ez a termék megrendelhető webáruházunkban, de üzletünkben is megtalálható.

Vásárláshoz kattints ide!

A brand számítógépek előnye, hogy minőségi alkatrészekből állítják össze, speciális forrasztásokkal készítik, egyedi dizájnnal rendelkeznek. Akik szeretnek hosszútávra tervezni, azoknak mindenképpen ajánlatos brand gépet venniük. A terméktámogatás is széleskörű ezen gépek esetében.

Driver, illesztőprogramok letöltése:

Tamogatás:

Windows XP, Windows Vista 32-bit, Windows Vista 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows 7 63-bit, Windows 8 32-bit, Windows 8 64-bit

Letöltés

Leírás:

Az informatikai beruházásokból a teljesítmény és a minőség feláldozása nélkül kell a legtöbbet kihozni. Az OptiPlex 755 energiatakarékos, stabil, számos választási lehetőséget biztosító, általános üzleti igényekre készült asztali számítógép. A Dell segít a termelékenység növelésében és a beruházás értékének hosszú távú megőrzésében.

Egyszerű és elegáns informatikai megoldás

Asztali gépekkel kapcsolatos problémák. Továbbfejlesztések. Biztonság. Eddig szinte lehetetlen volt megvalósítani, hogy az informatikai osztály munkatársai mindenhol „ott legyenek”. És hogy mindent megcsináljanak. A Dell OptiPlex 755 azonban mindezt megváltoztatja. A Dell vásárlóitól kapott visszajelzések alapján kifejlesztett rendszer olyan távfelügyeleti eszközöket biztosít, melyekkel egyszerűsíthetők a frissítések, a biztonságkezelés, a teljesítményfelvétel, sőt a leállási problémák is. Vagyis több minden elvégezhető egyetlen helyről, az informatikai szakértő munkaasztaláról. Az egyéni igények szerint testreszabható Dell üzembe helyezési szolgáltatásokkal csökkentheti az üzemeltetési költségeket, növelheti a termelékenységet, és felkészülten várhatja a jövőbeli kihívásokat.

Továbbfejlesztett informatikai távfelügyelet

A Dell OptiPlex 755 jobb felügyeletet biztosít az Intel®  vProTM  processzortechnológia révén, mellyel az informatikusok rugalmasan, hatékonyan és kevesebb kiszállással dolgozhatnak. Vagyis több elvégezhető kevesebb szaladgálással, így több idő jut azokra a nagyobb horderejű projektekre, melyeknek köszönhetően a vállalat jobban, gyorsabban és hatékonyabban működhet.

OptiPlex 755 Asztali gépek

 • Intel vPro processzortechnológia. A konzolról egyszerűen elvégezhető távfelügyeletet biztosító Intel vPro segíti az informatikai költségek csökkentését, valamint a felügyeleti hatókör és a védelem kiszélesítését. Segítségével az asztali gépek távolról be- és kikapcsolhatók, távolról kijavíthatók a hibák, és a „mindig bekapcsolva” lévő virtuális biztonsággal megvédhető a rendszer. A Dell a vPro technológiát minden OptiPlex 755 modellhez biztosítja, így Ön azt az egész vállalatban felhasználhatja.
 • Szabványos hardverfelügyelet egyszerűbbé, hatékonyabbá és a felügyeleti konzol és az ügyfél közti titkosított kommunikáció révén biztonságossá teszi a rendszerfelügyeletet (szemben az ASF 2.0-val)
 • A Dell Client Manager programot a Dell ügyfelei ingyenesen letölthetik. E felügyeleti konzol segítségével az informatikai szakemberek kihasználhatják az OptiPlex 755 fejlett felügyeleti funkcióit, például a biztonságos távoli tápellátás-szabályozást, az egyszerűbb rendszertervezést és szoftverjavítást, a hardver figyelését előre definiált riasztásokkal, valamint a távoli hibaelhárítást és -javítást.

Hatékony energiafelhasználásOptiPlex 755

A Dell egyedülálló megközelítést alkalmaz az energiafelhasználás terén. Az egyes rendszerek tápellátásán túl a teljes vállalat energiafelhasználására is odafigyelünk. Ennek részeként az OptiPlex 755 az energiatakarékos konfigurációkon túl például olyan online energiafelhasználási számológépet is biztosít, mellyel kiválaszthatja az igényeinek legjobban megfelelő konfigurációkat. Úgy gondoljuk, hogy a saját erőforrások megkímélése együtt jár a Föld erőforrásainak a megkímélésével.

 • A gyárilag engedélyezett Energy Smart energiagazdálkodási beállításokkal működő rendszerek 54%-kal kevesebb energiát használnak, mint azok a rendszerek, amelyeken nincs bekapcsolva az energiagazdálkodás.1
 • Energy Star 4.0 minősítés egyes konfigurációk esetén.
 • A Dell 80%-os hatékonyságú tápegységei 10–12%-kal hatékonyabbak, mint a korábbi generációjú tápegységek.
 • Az energiatakarékos Intel Core 2 Duo processzorok hatékony energiafelhasználás mellett nyújtanak kiváló teljesítményt.

Energiafelhasználási számológép

A Dell energiafelhasználási számológépével összehasonlíthatja és konfigurálhatja az OptiPlex 755 rendszert az optimális hatékonyság érdekében, és így akár 76% energiát is megtakaríthat.1

 Dell energiafelhasználási számológép

OptiPlex 755

Intelligens biztonság

A Dell OptiPlex 755 speciális biztonsági funkciókat nyújt az adatok biztonságának valós idejű megőrzéséhez. A RAID-támogatáson túl a rendszer vPRO alapú proaktív biztonságkezelést és továbbfejlesztett távfelügyeleti szolgáltatásokat is nyújt.

 • A RAID 1 konfigurációval megvalósítható adatvédelem és helyreállítási funkció valós idejű adatredundanciát nyújt – segítve ezzel az üzleti fájlok sértetlenségének és elérhetőségének biztosítását.
 • Proaktív biztonsági funkciók az Intel®  vProTM  technológiával – egyszerűbbé tesz számos biztonsági funkciót, például a rosszindulatú támadások elleni védekezést, a vírussal fertőzött számítógépek elszigetelését, valamint a biztonsági javítások gyors telepítését.
 • A TPM 1.2 segít a hálózatnak a jogosulatlan hozzáféréstől való védelmében, és lehetővé teszi a többtényezős felhasználóhitelesítést intelligenskártya- és ujjlenyomat-olvasó használatával, mellyel növelhető a levelezés, a webelérés és az adatok védelme.
 • Központosított vezérlés és adatvédelemA Dell rugalmas számítástechnikai megoldása központosított vezérlést és adatvédelmet biztosít azáltal, hogy a rendszerképet áthelyezi egy biztonságos adatközpontba anélkül, hogy ez megzavarná a felhasználó munkáját.

Dell üzembe helyezési szolgáltatásokOptiPlex 755

A hatékonyság fenntartása érdekében a szervezeteknek rendszeresen hozzá kell igazítaniuk technológiáikat és mobilitási infrastruktúrájukat az aktuális szabványokhoz. A Dell egyszerűbbé teszi ezt azzal, hogy az üzembe helyezés optimalizálásához mérettől függetlenül minden eszközt megad, ezáltal csökkenthetők a költségek és növelhető a felhasználók elégedettsége.

 • A Dell ImageDirect egy webes, gazdagép-alapú rendszerképkezelő eszköz, mellyel egyszerűen létrehozhatók, kezelhetők, illetve a Dell ügyfélgépekbe betölthetők egyéni rendszerképek.
 • iAMT és VPRO támogatás különféle opciókkal. Az egyéni gyári integrációval megkönnyítheti az üzembe helyezést a rendszereken előre beállított egyéni jelszavakkal. Ennek alternatívája a Dell által felügyelt szolgáltatás, mely helyszíni tervezést biztosít a szabványos fejlett gyártástechnológiához. Emellett választható a vásárláskor kérhető, előre konfigurált felügyeleti beállítások opció, mellyel a számítógép azonnal üzembe helyezhető, és így idő és pénz takarítható meg.
 • A Microsoft Windows Vista-kompatibilitást vizsgáló eszköz és a Dell üzembe helyezési szolgáltatás révén megvizsgálhatja a Windows Vista operációs rendszerű számítógép üzembe helyezési folyamatát, és javaslatokat kaphat a folyamat javítására, valamint a beruházás megtérülésének maximalizálására.

Gyártó weboldala

Loading...
%d blogger ezt szereti: